Силна буря в Бургаска област, разразила се малко след 16:30ч., нанесе

...
Силна буря в Бургаска област, разразила се малко след 16:30ч., нанесе
Коментари Харесай

Бургас се съвзема след тежката буря, десетки улици са блокирани от дървета

Силна буря в Бургаска област, разразила се малко след 16:30ч., нанесе материални вреди за хиляди левове. Силните пориви на ураганния вятър тук-там са достигнали до 100-120 км/ч.
Прочетете още
Десетки улиците на регионалния град са блокирани от паднали клони. На места има дървета, откъртени от корените. Нарушена е инфраструктурата към тях.

Основни пътни артерии са блокирани в Поморие, а кметът е свикал ексклузивен щаб. Населеното място няма ток. В курортния град бурята е нанесла вреди и върху няколко частни постройки. 

 Къща е с нарушен покрив след бурята в Поморие 

Припомняме, че бе подаден сигнал за семейство, блокирано на остров „ Св. Иван ”, което отишло там на разходка. В регионалния център има подаден сигнал за към 10 яхти в Поморие, които мощният вятър е завлякъл в морето.

Съобщили са и за паднал пътник зад борда, който по-късно е открит жив и избавен. Уведомена е Морска администрация.

Десетки са сигналите за паднали дървета в крайморския град. Зрителка на NOVA алармира, че пороят е увредил къщата й, която се намира в кв. „ Долно езерово ”.

Пороен дъдж, съпроводен с гръмотевици, сполетя и Пловдивска област. Трудно пристъпен е секторът Бачковски манастир-Нареченски бани-Хвойна поради паднали дървета вследствие на метеорологичната конюнктура.



Щетитет в Бургас и Поморие:



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР